Szó nélkül, egymás után rugdosta hasba a nőket a Szent István körúton

  • Egy fiatal nő tett bejelentést a BRFK XIII. kerületi Rendőrkapitányságán, hogy 2019. október 3-án éjjel a Szent István körúton egy férfi odament hozzá, hasba rúgta, majd elszaladt. 
  • A kerületi kapitányságon aznap éjjel egy másik nő is jelentkezett, akit szintén a Szent István körúton támadott meg egy férfi, majd 
  • október 4-én egy harmadik sértett Vácon tett feljelentést; őt is előző nap érte hasonló támadás a körúton. 

A tanúkihallgatások során a sértettek egyező személyleírást adtak a zavart férfiről, aki mindhárom áldozatát hasba rúgta, majd szó nélkül elfutott. 

A sértettek nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérüléseket szenvedtek - írja a police.hu.

A nyomozók a személyleírások és adatgyűjtések alapján rövid idő alatt azonosították a bűncselekmények elkövetésével gyanúsítható 22 éves budapesti férfit, akit október 4-én egy belvárosi lépcsőházban elfogtak. 

A BRFK nyomozói a férfit háromrendbeli garázdaság vétség miatt gyanúsítottként hallgattak ki, majd őrizetbe vétele mellett előterjesztést tettek előzetes kényszergyógykezelésének indítványozására.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.