Szó nélkül, egymás után rugdosta hasba a nőket a Szent István körúton

bűnügy
2019 október 06., 13:53
comments 79
  • Egy fiatal nő tett bejelentést a BRFK XIII. kerületi Rendőrkapitányságán, hogy 2019. október 3-án éjjel a Szent István körúton egy férfi odament hozzá, hasba rúgta, majd elszaladt.
  • A kerületi kapitányságon aznap éjjel egy másik nő is jelentkezett, akit szintén a Szent István körúton támadott meg egy férfi, majd
  • október 4-én egy harmadik sértett Vácon tett feljelentést; őt is előző nap érte hasonló támadás a körúton.

A tanúkihallgatások során a sértettek egyező személyleírást adtak a zavart férfiről, aki mindhárom áldozatát hasba rúgta, majd szó nélkül elfutott.

A sértettek nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérüléseket szenvedtek - írja a police.hu.

A nyomozók a személyleírások és adatgyűjtések alapján rövid idő alatt azonosították a bűncselekmények elkövetésével gyanúsítható 22 éves budapesti férfit, akit október 4-én egy belvárosi lépcsőházban elfogtak.

A BRFK nyomozói a férfit háromrendbeli garázdaság vétség miatt gyanúsítottként hallgattak ki, majd őrizetbe vétele mellett előterjesztést tettek előzetes kényszergyógykezelésének indítványozására.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.