A győri Fidesz szerint inkább azzal kellene foglalkozni, hogy épül-szépül a város

politika
2019 október 07., 10:49

Megkérdeztük a győri Fidesztől, hogy Borkai Zsolt polgármestert tervez-e megszólalni a nyilvánosságra került felvételekkel kapcsolatban, esetleg fog-e feljelentést tenni. Telefonon annyit feleltek, hogy ez az ügy csak Borkaira és a családjára tartozik, nem pedig a 444-re.

Hozzátették, hogy a névtelen blogról induló szivárogtatásokat az ellenzék akciójának tartják, ami ugyanakkor nem jött be, mert tapasztalataik szerint az emberek amiatt vannak felháborodva, hogy ilyen eszközökkel élnek, 

hiszen Győr épül-szépül. Egyébként a felvételek valódiságát is vitatják.

photo_camera Fotó: Borkai Zsolt/Facebook

A Fidesz központi sajtóosztálya szintén csak annyit reagált, hogy „az ügy Borkai Zsolt magánéletének része, ezért azt nem kommentáljuk.”

Győr fideszes polgármesteréről a múlt héten kezdetek megjelenni olyan felvételek egy névtelen blogon, amiken Rákosfalvy Zoltán kaszinótulajdonos ügyvéddel egy adriai hajón szexpartin vesznek részt. 

A Borkait szex közben bemutató videót az egyik legnagyobb online pornóoldalra töltötte fel a blog ismeretlen szerzője, és azon, a korábbi képekkel szemben, nincsenek kitakarva a bulin résztvevő nők arca. A videó alatt kommentben néhány óra alatt azonosították őket.