A győri Fidesz szerint inkább azzal kellene foglalkozni, hogy épül-szépül a város

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Megkérdeztük a győri Fidesztől, hogy Borkai Zsolt polgármestert tervez-e megszólalni a nyilvánosságra került felvételekkel kapcsolatban, esetleg fog-e feljelentést tenni. Telefonon annyit feleltek, hogy ez az ügy csak Borkaira és a családjára tartozik, nem pedig a 444-re.

Hozzátették, hogy a névtelen blogról induló szivárogtatásokat az ellenzék akciójának tartják, ami ugyanakkor nem jött be, mert tapasztalataik szerint az emberek amiatt vannak felháborodva, hogy ilyen eszközökkel élnek, 

hiszen Győr épül-szépül. Egyébként a felvételek valódiságát is vitatják.

Fotó: Borkai Zsolt/Facebook

A Fidesz központi sajtóosztálya szintén csak annyit reagált, hogy „az ügy Borkai Zsolt magánéletének része, ezért azt nem kommentáljuk.”

Győr fideszes polgármesteréről a múlt héten kezdetek megjelenni olyan felvételek egy névtelen blogon, amiken Rákosfalvy Zoltán kaszinótulajdonos ügyvéddel egy adriai hajón szexpartin vesznek részt. 

A Borkait szex közben bemutató videót az egyik legnagyobb online pornóoldalra töltötte fel a blog ismeretlen szerzője, és azon, a korábbi képekkel szemben, nincsenek kitakarva a bulin résztvevő nők arca. A videó alatt kommentben néhány óra alatt azonosították őket.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó