Beugrott, mint egyszeri szarvas a fodrászhoz

ÁLLAT
2019 október 7., 9:35
comments 165

Nehéz mozgalmasabb és viccesebb videót elképzelni annál a rövid felvételnél, amit az Egyesült Államok-beli Long Islanden rögzített a hétvégén egy fodrászat biztonsági kamerája:

 

Ami a képen nem látszik: miután a szarvas beugrott az üvegtáblán át és átrongyolt a kamera látószögén, egy hátsó pihenőhelyiségbe szaladt be. Ám a tulajnő hiába sikította az alkalmazottjának, hogy zárja rá az ajtót, az állat onnan is kiugrott és ezután távozott balról jobbra.

Az esetben egy ember sérült meg, ő is éppen hogy, de az itt bemutatott probléma mégis igen komoly. Az Egyesült Államokban ugyanis egyre nő a beépített terület, miközben a települések közelében a csökkenő vadászat és a kevesebb nagyragadozó miatt növekszik a vadállomány. Megfelelő élettér híján az állatok egyre inkább beszoknak a városokba, ahol néha jól együtt tudnak élni az emberekkel, néha viszont sokkal kevésbé. Ez az eset is egy sűrűn beépített területen, egy autópályaszerű, forgalmas  főút közelében történt.

(via New York Times)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt