Hoppá! Eltűnt a Borkai-botrányt kirobbantó blog (frissítve!)

Egyszerre csak elérhetetlenné vált az "Ez az ördög ügyvédje" nevű blog, az, amelyik néhány poszttal, fotóval és videóval kirobbantotta a botrányt Borkai Zsolt győri polgármester körül.

Posztunk élesítésekor a feltehetőleg a blog írója által fenntartott "Borkai Zsolt valódi arca" Facebook-oldal még üzemelt, de itt sem posztoltak semmit a blog levételének okáról.

A Wordpress blogszolgáltató, amely a tárhelyet biztosította, nem tiltja a pornográf tartalmak közlését.

Update 1:

A Wordpressről letörölt blog a blog.hu-n jelent meg. Ez persze nem jelenti azt, hogy maga az eredeti posztoló tette át ide. A Facebook-oldalon sem jelent meg ugyanis erre vonatkozó utalás és a blog.hu-s mutációban sincs új poszt, csak az eddig megismert tartalom.

Update 2.: Jelentkezett az eredeti posztoló a Facebookon, rövid bejegyzésében arra utal, hogy valaki letiltatta a wordpresses blogját, de átrakta máshová. A megadott url nem blog.hu-s, tehát azt a verziót talán  valaki más másolta át oda.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.