Hoppá! Eltűnt a Borkai-botrányt kirobbantó blog (frissítve!)

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Egyszerre csak elérhetetlenné vált az "Ez az ördög ügyvédje" nevű blog, az, amelyik néhány poszttal, fotóval és videóval kirobbantotta a botrányt Borkai Zsolt győri polgármester körül.

Posztunk élesítésekor a feltehetőleg a blog írója által fenntartott "Borkai Zsolt valódi arca" Facebook-oldal még üzemelt, de itt sem posztoltak semmit a blog levételének okáról.

A Wordpress blogszolgáltató, amely a tárhelyet biztosította, nem tiltja a pornográf tartalmak közlését.

Update 1:

A Wordpressről letörölt blog a blog.hu-n jelent meg. Ez persze nem jelenti azt, hogy maga az eredeti posztoló tette át ide. A Facebook-oldalon sem jelent meg ugyanis erre vonatkozó utalás és a blog.hu-s mutációban sincs új poszt, csak az eddig megismert tartalom.

Update 2.: Jelentkezett az eredeti posztoló a Facebookon, rövid bejegyzésében arra utal, hogy valaki letiltatta a wordpresses blogját, de átrakta máshová. A megadott url nem blog.hu-s, tehát azt a verziót talán  valaki más másolta át oda.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.