Pornóoldalra írt kommentben azonosították a győri polgármester buliján résztvevő nőket, egyikük uniós pénzt kapott, és a TV2-ben is szerepelt

POLITIKA
2019 október 07., 08:18

A múlt héten kezdett el fotókat publikálni Borkai Zsolt győri fideszes polgármesterről az Ördög ügyvédje nevű blog. Az első fotókon a polgármester fiatal nők társaságában ül egy hajó fedélzetén, a kísérőszöveg pedig korrupcióról, prostituáltakról és kokainozásról szólt. Borkai pénteken még arról beszélt, hogy a vádak hamisak, és az üggyel az ellenzék akarja saját alkalmatlanságról elterelni a figyelmet.

A hétvégén előbb új képek, majd egy videó is felkerült a blogra, ezen már látható, hogy a polgármester egy szexpartin vett részt. Borkai válaszul a családjával közös fotót posztolt Facebook oldalán, „Kitartunk jóban, rosszban” szöveggel.

link Forrás

A Borkait szex közben bemutató videót az egyik legnagyobb online pornóoldalra töltötte fel a blog ismeretlen szerzője, és azon, a korábbi képekkel szemben, nincsenek kitakarva a bulin résztvevő nők arca. A videó alatt kommentben néhány óra alatt azonosították őket.

A pornóoldalon nyilvánosságra került nevek alapján úgy tűnik, hogy a hajón lefilmezett nők közül az egyik uniós pénzt nyert 2017-ben a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Programban rendezvényszervező iroda létrehozására, összesen 3 millió forintot. A pályázati győzelemről és a vállalkozásról a TV2 is beszámolt 2018 év elején a „Nő az esély” című, sikeres nőkről szóló fejlesztéspolitikai műsorban.

Hétfő reggelre mindhárom, a videón szereplő, és a pornóoldalon azonosított lány törölte nyilvános képeit és bejegyzéseit a közösségi médiás oldalakról, amik vasárnap délután még elérhetők voltak.