18 hónapra próbára bocsátottak egy nőt, aki húsklopfolóval verte szét a volt élettársa autóját

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A Pécsi Járásbíróság az előkészítő ülésen N. A. vádlottat garázdaság és kisebb kárt okozó rongálás miatt jogerősen 1 év 6 hónapra próbára bocsátotta, a bűncselekményhez eszközül használt húsklopfolót pedig elkobozta.

Illusztráció: Pixabay

A vádlott, N. A. és a sértett, N. R. élettársak voltak 2018. novemberig, de közöttük a közös gyerek feletti szülői felügyelet és a vagyonmegosztás miatt vita alakult ki.

Idén január 14-én a vádlott üzenetet küldött a sértettnek, hogy találkozni szeretne vele. N. R. 12:40 körül érkezett a megadott pécsi parkolóba. A nő ekkor felszólította, hogy szálljon ki az autójából, majd a táskájából elővett egy húsklopfolót, és ütni kezdte a kocsit. A lámpák, irányjelzők meg a hátsó és jobb oldali üvegek kitörtek, az első szélvédő megrepedt, és mindegyik karosszéria-elem megsérült.

A kocsi a sértetté volt, de azt a közösen összegyűjtött pénzükből vették. A rongálási kár 330 ezer forint volt.

A nő cselekménye az elkövetés helyére és idejére tekintettel alkalmas volt arra, hogy másokban megbotránkozást, riadalmat keltsen. (Pécsi Törvényszék)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.