18 hónapra próbára bocsátottak egy nőt, aki húsklopfolóval verte szét a volt élettársa autóját

A Pécsi Járásbíróság az előkészítő ülésen N. A. vádlottat garázdaság és kisebb kárt okozó rongálás miatt jogerősen 1 év 6 hónapra próbára bocsátotta, a bűncselekményhez eszközül használt húsklopfolót pedig elkobozta.

Illusztráció: Pixabay

A vádlott, N. A. és a sértett, N. R. élettársak voltak 2018. novemberig, de közöttük a közös gyerek feletti szülői felügyelet és a vagyonmegosztás miatt vita alakult ki.

Idén január 14-én a vádlott üzenetet küldött a sértettnek, hogy találkozni szeretne vele. N. R. 12:40 körül érkezett a megadott pécsi parkolóba. A nő ekkor felszólította, hogy szálljon ki az autójából, majd a táskájából elővett egy húsklopfolót, és ütni kezdte a kocsit. A lámpák, irányjelzők meg a hátsó és jobb oldali üvegek kitörtek, az első szélvédő megrepedt, és mindegyik karosszéria-elem megsérült.

A kocsi a sértetté volt, de azt a közösen összegyűjtött pénzükből vették. A rongálási kár 330 ezer forint volt.

A nő cselekménye az elkövetés helyére és idejére tekintettel alkalmas volt arra, hogy másokban megbotránkozást, riadalmat keltsen. (Pécsi Törvényszék)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.