18 hónapra próbára bocsátottak egy nőt, aki húsklopfolóval verte szét a volt élettársa autóját

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A Pécsi Járásbíróság az előkészítő ülésen N. A. vádlottat garázdaság és kisebb kárt okozó rongálás miatt jogerősen 1 év 6 hónapra próbára bocsátotta, a bűncselekményhez eszközül használt húsklopfolót pedig elkobozta.

Illusztráció: Pixabay

A vádlott, N. A. és a sértett, N. R. élettársak voltak 2018. novemberig, de közöttük a közös gyerek feletti szülői felügyelet és a vagyonmegosztás miatt vita alakult ki.

Idén január 14-én a vádlott üzenetet küldött a sértettnek, hogy találkozni szeretne vele. N. R. 12:40 körül érkezett a megadott pécsi parkolóba. A nő ekkor felszólította, hogy szálljon ki az autójából, majd a táskájából elővett egy húsklopfolót, és ütni kezdte a kocsit. A lámpák, irányjelzők meg a hátsó és jobb oldali üvegek kitörtek, az első szélvédő megrepedt, és mindegyik karosszéria-elem megsérült.

A kocsi a sértetté volt, de azt a közösen összegyűjtött pénzükből vették. A rongálási kár 330 ezer forint volt.

A nő cselekménye az elkövetés helyére és idejére tekintettel alkalmas volt arra, hogy másokban megbotránkozást, riadalmat keltsen. (Pécsi Törvényszék)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.