Kiss-Rigó püspök beszállt a kampányba: "Mindig is mondom, hogy Szegednek óriási lehetőségei lennének"

politika
2019 október 8., 7:08
comments 220

"A józan ész, illetve a józan ész hiánya küzd most egymással," mondta a kormány kedvenc püspöke a vasárnapi önkormányzati választásokról a Délmagyar.hu-nak adott interjúban. Kiss-Rigó László, a Szeged-Csanádi Egyházmegye püspöke a lapnak kijelentette: 

"mindig is mondom, hogy Szegednek óriási lehetőségei lennének. Ha az egyetem, a város, a kormány és az egyházmegye megint össze tudna fogni, akkor hihetetlen dolgokat lehetne véghez vinni. Mi készek vagyunk erre."

Hozzátette: "annyira nyilvánvaló, hogy mi az érték és mi nem az. 

Az önkormányzati választást nagyon sokan a saját céljukra használják, eszük ágában nincs a település javán gondolkodni. Sajnos ez már majdnem, hogy megszokott jelenség. Mondom, én a józan észben bízom."

photo_camera Fotó: Délmagyar

A Kiss-Rigó vezette egyházmegye még Lázár Jánostól kapott nagy ajándékot tavaly januárban: a kormány húszmilliárd forintos támogatásról döntött, mert a Szeged–Csanádi Egyházmegye 2030-ban lesz pont ezeréves. Az összeg több mint felét focistadionra költötték: a 8000 férőhelyes Szent Gellért Fórum nevű épület  13,4 milliárd forintból épült.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt