Lopott kamionnal hajtott autók közé egy szír férfi Limburgban

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Nyolcan sérültek meg könnyebben hétfő este, mikor autók közé hajtott egy kamion  a németországi Limburgban. Az elkövető a Hessen tartományi kisvárosban a piros lámpánál várakozó sofőrt kirángatta, majd elhajtott a teherautóval. Szemtanúk szerint az ütközés előtt szándékosan gyorsított. A dpa német hírügynökség szerint az elkövetőt letartóztatták, tettének motívációja nem egyértelmű. Egyes sajtóhírek szerint egy 30 év körüli szír férfit gyanúsítanak, aki 2015-ben érkezett Németországba. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.