Tarlós István megkapta a Főváros Gazdaságáért Nagydíjat

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara 74. ünnepi küldöttgyűlésén kitüntette Tarlós István főpolgármestert a Főváros Gazdaságáért Nagydíjjal. A díjazott szólt a jelenlévőkhöz, kijelentette: "soha nem látott ütemben fejlődik Budapest, a magyar gazdaság motorja a főváros gazdaságstratégiájának elfogadása óta. Az MTI beszámolója szerint

Tarlós István megjegyezte, hogy "az általános gazdasági fellendülés aligha tagadható a stratégia elfogadása óta eltelt időszakban, ezt adatokkal is alátámasztotta: 2010-ben sem Magyarországon, sem Budapesten nem volt GDP-növekedés," most pedig van.

Fotó: Szigetváry Zsolt/MTI/MTVA

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.