Többet költött a kormány a bevándorlás elleni küzdelemre tavaly, mint 2015-ben

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Ahhoz képest, hogy a migrációs hullám csúcspontján, 2015-ben, 63,6 milliárd forintot költött a kormány a bevándorlás elleni küzdelemre,

tavaly a tervezettnél 13 milliárddal többet, összesen 87,7 milliárd forintot, 

írja az Mfor.hu a költségvetési zárszámadás adataira hivatkozva. Míg 2015-ben 391 ezer fővel szemben intézkedtek a határon, addig tavaly ez a szám 6361 volt. Az mfor.hu szerint ha egyetlen távoltartott emberre vetítjük az összköltséget, akkor

2018-ban 13,8 millió forintba került az egy "migránssal" szembeni védekezés. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.