Az egész kampány legkomolyabb leleplezése: Baján derült ki, hogy ki mozgatja a szálakat

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Aktuálpolitikai játék következik, amiben a Fidesz kampány-agytrösztjén kívül bármelyik olvasó részt vehet. Ők is csak azért nem, mert előre tudják a megoldást. 

A kérdés annyi: Fekete-Győr András mellett ki az a másik figura, aki a bajai Fidesz szórólapja szerint dróton rángatja Nyirati Klárát, a város közös ellenzéki polgármesterjelöltjét?

Szóval ki a 2019-es magyar belpolitika nagyhatalmú, megyéken átívelő Bábjátékosa?

A megoldás:
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Igen, Kuncze Gábor!

Ez pedig a szórólap másik oldala:

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.