Gulyás: A miniszterelnök nem tervez győri kampányutat

POLITIKA
2019 október 10., 09:09
comments 493

"Ha az a kérdés, hogy magánügy-e, akkor azt mondom, hogy magánügy. Ha az a kérdés, hogy hogy erkölcstelen-e, akkor azt mondom, hogy erkölcstelen," mondta Borkai Zsolt szexvideójáróla Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtöki sajtótájékoztatóján. Gulyás Gergely leszögezte: a közzétett videót és a Borkai Zsoltot korrupcióval vádoló híreket külön kell kezelni.

"A Wittinghof- és a Borkai-videók a magyar politikai élet mélypontját jelentik,"

tette hozzá Gulyás Gergely.

link Forrás

Arra a kérdésre, hogy lehetett-e köze Rákosfalvy és Borkai kapcsolatának ahhoz, hogy a győri ügyvéd kaszinókoncessziót kapott, a miniszter úgy válaszolt, hogy nem tud róla. 

A miniszterelnök nem tervez győri utat,

válaszolta az RTL Klub kérdésére. Gulyás az Index cikkét úgy kommentálta, hogy nem tartozik azok közé fideszesek közé, akik már tudtak a videókról, igaz, ő nem ismer olyat sem, aki tudott róla. Az ATV megkérdezte

milyen kapcsolatban van a keresztény szabadsággal Borkai videón közzétett viselkedése?

Semmilyennel.

- válaszolta a miniszter.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.