Kósa a Borkai-ügyről: Le fog ez csengeni

politika
2019 október 10., 06:05
comments 379

"Minden videót belülről hoztak ki," mondta a Karácsony-hangfelvételre, és a kispesti kólavideóra utalva a Fidesz önkormányzati választásokért felelős kampányfőnöke a HírTV szerda esti műsorában. Kósa Lajos meglepő magyarázata az ellenzék önmagáról való szivárogtatásokra az, hogy

"ha az egészet kiterítik az egész politikai elitre, az nyilván a választók számára is azt üzeni, hogy húú, micsoda zűrzavaros dolog van itt."

"Mert ha mindenkit besároznak, akkor nem tűnik fel, hogy politikai mondanivaló híján vannak," tette hozzá.

link Forrás

Borkai Zsolt ügyébe belezavarodott Kósa Lajos. Arra a kérdésre, hogy vége van-e az ügynek, előbb azt mondta, hogy "nem, mert ez egy karakter autodafé." A következő kérdésre viszont már úgy válaszolt, hogy 

"le fog ez csengeni szerintem."

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.