Milyen gyönyörű időnk lesz a hétvégén!

Jó reggelt kívánok, hamarosan csudajó időnk lesz! Ma hajnalban ugyan a Dunántúl nagy részén csapadékra ébredhetnek, de legalább hideg nincs, legalábbis Budapesten.

Ma javarészt csapadékos, felhős, és viszonylag hűvös időre számíthatunk, délelőtt az ország északkeleti negyedét leszámítva mindenhol számíthatnak esőre. A hőmérséklet délelőtt a naposabb részeken 12-13, a csapadékos vidékeken 13-15 fok körül alakul majd.

Délután már az ország nagyobbik részén számíthatunk legalább szórványos napsütésre, de a hőmérsékletet ez alig befolyásolja. A legmelegebb részeken akár 16-17 fok is lehet, a csapadékos részeken viszont marad a legfeljebb 15 fok.

De ha ezt túléljük, akkor már jó lesz. Pénteken még viszonylag hűvös, de már napsütéses időnk lesz, a hétvégére pedig inkább szeptember közepét idéző, 24 fok körüli csúcshőmérsékletekkel számolhatunk, és ez a remek idő az előrejelzések szerint a jövő hét közepéig ki is fog tartani.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.