Tarlós István bamba lúzernek tartja Bede Zsoltot, aki vibrátorral kampányolt mellette

szórakozás
2019 október 10., 12:51
comments 308

A főpolgármesternek nem tetszett, hogy kormánypárti aktivista szerdán egy rózsaszín műpénisszel akarta megvédeni Budapestet az ellenzéktől. Bede Zsolt az eszközt TRIP rendezvényhajó előtt akarta odaadni Alföldi Róbertnek, ahol a rendező  fiatal ellenzéki politikusokkal és Karácsony Gergellyel beszélgetett. Bede Zsolt azzal a felkiáltással kínálgatta a vibrátort, hogy „ezzel játsszatok, ne Budapesttel, jó?” 

Az esetről Tarlós István a hvg.hu kérdésére csütörtökön azt mondta: 

 „Ezt a Bede nevű kificamodott lelkű, bamba lúzert elítélem. Elutasítom, hogy ilyenek »védjék« Budapestet”.

A főpolgármester szerint ez az eljárás nemcsak sértő, de infantilis is, Bede Zsoltnak bocsánatot kell kérnie az érintettekről.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt