Tarlós István bamba lúzernek tartja Bede Zsoltot, aki vibrátorral kampányolt mellette

szórakozás
2019 október 10., 12:51
comments 305

A főpolgármesternek nem tetszett, hogy kormánypárti aktivista szerdán egy rózsaszín műpénisszel akarta megvédeni Budapestet az ellenzéktől. Bede Zsolt az eszközt TRIP rendezvényhajó előtt akarta odaadni Alföldi Róbertnek, ahol a rendező  fiatal ellenzéki politikusokkal és Karácsony Gergellyel beszélgetett. Bede Zsolt azzal a felkiáltással kínálgatta a vibrátort, hogy „ezzel játsszatok, ne Budapesttel, jó?” 

link Forrás

Az esetről Tarlós István a hvg.hu kérdésére csütörtökön azt mondta: 

 „Ezt a Bede nevű kificamodott lelkű, bamba lúzert elítélem. Elutasítom, hogy ilyenek »védjék« Budapestet”.

A főpolgármester szerint ez az eljárás nemcsak sértő, de infantilis is, Bede Zsoltnak bocsánatot kell kérnie az érintettekről.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.