A pénz miatt ölték meg VV Fannit

Se munkahelye, se rendszeres jövedelme nem volt, "viszont költekező életmódja fenntartásához pénzre volt szüksége," ezért gyilkolta meg a 35 éves férfi VV Fannit, írja közleményében a Fővárosi Főügyészség. A vádirat szerint találkozót beszéltek meg 2017. november 20-ára a nő lakására, ahol a gyanúsított "a sértett halálába is belenyugodva" bántalmazta. A lakás kirámolása után "a magatehetetlen állapotban lévő sértettet kézben levitte az autóhoz, annak hátsó ülésére tette, és elhajtott a Budapest XIII. kerület, Cserhalom utcáról nyíló, a Rákos patak mellett húzódó elhagyatott szervizúthoz. 

Itt a férfi a korábbi bántalmazás következtében eddigre már életét vesztett sértett holttestét összekötözte és a gépkocsi csomagtartójába helyezte.

A vádirat szerint másnap a szalkszentmártoni bányatavakon keresztül "a Duna bal partján lévő elhagyatott, használaton kívüli régi kompátkelőhöz hajtott, ahol a testet a Dunába helyezte." A gyilkosság után még egyszer felment a nő lakásába különböző értéktárgyakért. 

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.