Az évszázad tájfunjára készül Japán

Az évszázad eddigi legerősebb vihara éri el lassan Japán középső részét, közölte az ország meteorológiai szolgálata csütörtök este. A Hagibis nevű tájfun várhatóan Kantó vagy Tokai térségben éri el a legnagyobb japán szigetet, Honsut. Az előrejelzések szerint a rekordmennyiségű csapadék földcsuszamlásokat okozhat majd, illetve visszaduzzasztja a folyókat.

A tájfun miatt a rögbi világbajnokság két meccsét is törölték, a Formula 1-es japán nagydíj időmérőjét vasárnapra halasztották. A japán köztévé szerint a légitársaságok már előre töröltek mintegy 1200 szombati járatot, és aznap sok helyen a vasúti közlekedést is felfüggesztik.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.