Az évszázad tájfunjára készül Japán

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Az évszázad eddigi legerősebb vihara éri el lassan Japán középső részét, közölte az ország meteorológiai szolgálata csütörtök este. A Hagibis nevű tájfun várhatóan Kantó vagy Tokai térségben éri el a legnagyobb japán szigetet, Honsut. Az előrejelzések szerint a rekordmennyiségű csapadék földcsuszamlásokat okozhat majd, illetve visszaduzzasztja a folyókat.

A tájfun miatt a rögbi világbajnokság két meccsét is törölték, a Formula 1-es japán nagydíj időmérőjét vasárnapra halasztották. A japán köztévé szerint a légitársaságok már előre töröltek mintegy 1200 szombati járatot, és aznap sok helyen a vasúti közlekedést is felfüggesztik.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.