Egy New Jersey-i férfit azzal gyanúsítanak, hogy bosszút állt a farmereken, akik nem hagyták, hogy szexeljen az állataikkal

Egy békés New Jersey-i közösségben tavaly augusztus óta, tehát több mint egy éven át két különös jelenségre lettek figyelmesek:

  1. Furcsa levelek jelentek meg a helyi farmerek postaládájában, ezekben valaki azt kérte, hadd folytasson szexuális kapcsolatot lovakkal, tehenekkel és más, nagytestű jószágokkal.
  2. Házilag gyártott, gumiabroncsok ellen kitett tüskés szerkezeteket találtak a kocsibejárókon. (Volt egy család, ami egy hónap alatt hatszor kapott defektet.)

Mint kiderült, a két eset összefügg, a 31 éves Richard Decker a gyanúsított, egy hete tartóztatták le. A fickó nem csak megfenyegette azokat, akik nemet mondtak az ajánlatára (például azt ígérte, hogy bottal veri meg az egyik farmer feleségét), hanem internetes kritikákban le is húzta a cégeiket.

A férfinél robbanószereket és házilag gyártott fegyvert is találtak. Állítólag bevallotta, hogy ő tett ajánlatot a farmereknek. (Washington Post)

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.