Letartóztatták, bilincsbe verték, zárkába dugták, majd kitoloncolták Hamvai PG-t Amerikából

A bevándorlási hivatal emberei és rendőrök várták a repülőtéren az amerikai bulikörútra érkező magyar lakossági DJ-t, a Hamvai PG néven fellépő Hamvai Péter Lórándot, akit helyben letartóztattak, majd rabosították és 26 órán át tartották zárkában, mielőtt kiutasították volna az országból - írja a Blikk.

A DJ állítása szerint egy ott élő magyar jelentette fel amiatt, hogy munkavállalási engedély nélkül készül dolgozni az Egyesült Államokban, pedig ő - állította kissé életszerűtlenül - "természetesen ingyen" lépett volna fel.

"A repülőtérről egy klasszikus FEHÉR RABSZÁLLITO FURGONNAL vittek talpig bilincsben, miközben gépfegyerrel, pisztollyal és golyóálló mellénnyel felszerelt rendőrök kísértek minket. A börtönben kaptunk rabruhát és betettek minket egy hat négyzetméteres cellába három dél-amerikai mellé. "

- nyilatkozta a Blikknek Hamvai, aki állítólkag több, mint egymillió forintot bukott az előre kifizetett repülőjegyek, bérelt autók és szállások miatt.

Az ügy ráadásul még nem zárult le: a DJ elmesélte, hogy rengeteg papírt kell beszereznie és bemutatnia, hogy 5-6 hét múlva kiderüljön, végleg kiutasítják-e az országból.

A Schobert Norbert és Rubint Réka háttér DJ-jeként is ismrt Hamvainak ez talán a legemlékezetesebb felvétele:

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.