Letartóztatták, bilincsbe verték, zárkába dugták, majd kitoloncolták Hamvai PG-t Amerikából

bűnügy
2019 október 11., 11:46
comments 158

A bevándorlási hivatal emberei és rendőrök várták a repülőtéren az amerikai bulikörútra érkező magyar lakossági DJ-t, a Hamvai PG néven fellépő Hamvai Péter Lórándot, akit helyben letartóztattak, majd rabosították és 26 órán át tartották zárkában, mielőtt kiutasították volna az országból - írja a Blikk.

A DJ állítása szerint egy ott élő magyar jelentette fel amiatt, hogy munkavállalási engedély nélkül készül dolgozni az Egyesült Államokban, pedig ő - állította kissé életszerűtlenül - "természetesen ingyen" lépett volna fel.

"A repülőtérről egy klasszikus FEHÉR RABSZÁLLITO FURGONNAL vittek talpig bilincsben, miközben gépfegyerrel, pisztollyal és golyóálló mellénnyel felszerelt rendőrök kísértek minket. A börtönben kaptunk rabruhát és betettek minket egy hat négyzetméteres cellába három dél-amerikai mellé. "

- nyilatkozta a Blikknek Hamvai, aki állítólkag több, mint egymillió forintot bukott az előre kifizetett repülőjegyek, bérelt autók és szállások miatt.

Az ügy ráadásul még nem zárult le: a DJ elmesélte, hogy rengeteg papírt kell beszereznie és bemutatnia, hogy 5-6 hét múlva kiderüljön, végleg kiutasítják-e az országból.

A Schobert Norbert és Rubint Réka háttér DJ-jeként is ismrt Hamvainak ez talán a legemlékezetesebb felvétele:

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.