Rendkívüli közgyűlésen bontaná fel a Rákosfalvyval kötött szerződéseket a győri ellenzék

Az Azonnalinak küldött közlemény szerint a győri ellenzéki pártok rendkívüli közgyűlés összehívását kezdeményezik, hogy 

felbontsák a Rákosfalvy Zoltánnal kötött szerződéseket.

A Borkai Zsolttal partizó ügyvédnek jelenleg a várossal és annak cégeivel is van érvényes megállapodása. Az ellenzéki közös közleményben a szerződésbontást azzal indokolják, hogy

"nem engedhetjük, hogy a városunkat behálózó korrupciós botrányok lejárassák Győr jó hírnevét.” 

Érdekes, az Audi-telekügyletet korábban már feltárta a HVG, Rákosfalvy érintettsége akkor is egyértelmű volt, de az ellenzék nem kezdeményezte az ügyvéd megbízásainak visszavonását. 

Az ellenzéki bejelentést annak ellenére a Jobbik is aláírta, hogy helyi szervezete felrúgta a megállapodást, és kiléptette jelöltjeit az összefogásból. A döntéssel az ellenzék négy képviselői, kettő kompenzációs helyet és a győzelmi esélyeit bukta.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.