Rendkívüli közgyűlésen bontaná fel a Rákosfalvyval kötött szerződéseket a győri ellenzék

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Az Azonnalinak küldött közlemény szerint a győri ellenzéki pártok rendkívüli közgyűlés összehívását kezdeményezik, hogy 

felbontsák a Rákosfalvy Zoltánnal kötött szerződéseket.

A Borkai Zsolttal partizó ügyvédnek jelenleg a várossal és annak cégeivel is van érvényes megállapodása. Az ellenzéki közös közleményben a szerződésbontást azzal indokolják, hogy

"nem engedhetjük, hogy a városunkat behálózó korrupciós botrányok lejárassák Győr jó hírnevét.” 

Érdekes, az Audi-telekügyletet korábban már feltárta a HVG, Rákosfalvy érintettsége akkor is egyértelmű volt, de az ellenzék nem kezdeményezte az ügyvéd megbízásainak visszavonását. 

Az ellenzéki bejelentést annak ellenére a Jobbik is aláírta, hogy helyi szervezete felrúgta a megállapodást, és kiléptette jelöltjeit az összefogásból. A döntéssel az ellenzék négy képviselői, kettő kompenzációs helyet és a győzelmi esélyeit bukta.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.