Semjén Zsolt: A Habsburg-birodalom és a valódi európai értékek esszenciája a V4 együttműködés

Felkérték, és fel is szólalt a magyar miniszterelnök-helyettes a Habsburg Ottó és a rendszerváltás című konferencián, pénteken Budapesten. Semjén Zsolt többek közt kijelentette:

az Európai Unió mára "egy olyan alma lett", amely messze elgurult az alapítóatyák almafájától.

Erről eszébe jutott, hogy az Európai Unió vonatkozásában Habsburg Ottó "egy program is", ennek lényege: "vissza az alapítóatyákhoz, vissza a kereszténydemokráciához, vissza azokhoz az értékekhez, amelyek valóban felépítették Európát". Szerinte 

"a Habsburg-birodalom és a valódi európai értékek esszenciája" valósul meg a visegrádi négyek együttműködésével. 

Majd kijelentette, hogy a magyar kormány mind a V4-ek, mind az Európai Unió igazi értékei tekintetében, mind az uralkodóház történetének értékelésekor vezércsillagként tekint Habsburg Ottó személyére. Az MTI beszámolója azt írja, hogy 

"a miniszterelnök-helyettes értékelése szerint a Habsburg-ház nem pusztán a történelem része, hanem része a magyar jelennek és a jövőnek (!!) egyaránt."

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.