Vajna Tímea: A végrendelet nem tűnt el, törvényes öröklés útján lettem örökös itthon

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Miután cégbírósági iratokra hivatkozva csütörtökön arról írt a hvg.hu, hogy Andy Vajna végrendelete eltűnt, és így felesége örökölte a 123 millió 376 ezer dollár értékű vagyont (mintegy 37,3 milliárd forintot), Vajna Tímea megcáfolta a lap állítását. A 24.hu-nak előbb azt mondta, hogy 

"egyelőre semmit sem mondhatok."

Majd elmondta, hogy 

"végrendelet nem tűnt el, törvényes öröklés útján lettem örökös itthon, de az amerikai procedúra még csak most kezdődik. Nagyon bonyolult ez a folyamat. Jelen pillanatban még nem jutok az örökségemhez. Nagyon kimerült vagyok. Még nem zajlott le teljesen a hagyatéki eljárás, Amerikában még egy bonyolult procedúra vár rám."

A lap érdeklődött arról, hogy elköltözik-e az országból, illetve, hogy mit tervez a megörökölt AV Perfect nevű céggel, de ezekre nem válaszolt Vajna Tímea. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.