Vajna Tímea: A végrendelet nem tűnt el, törvényes öröklés útján lettem örökös itthon

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Miután cégbírósági iratokra hivatkozva csütörtökön arról írt a hvg.hu, hogy Andy Vajna végrendelete eltűnt, és így felesége örökölte a 123 millió 376 ezer dollár értékű vagyont (mintegy 37,3 milliárd forintot), Vajna Tímea megcáfolta a lap állítását. A 24.hu-nak előbb azt mondta, hogy 

"egyelőre semmit sem mondhatok."

Majd elmondta, hogy 

"végrendelet nem tűnt el, törvényes öröklés útján lettem örökös itthon, de az amerikai procedúra még csak most kezdődik. Nagyon bonyolult ez a folyamat. Jelen pillanatban még nem jutok az örökségemhez. Nagyon kimerült vagyok. Még nem zajlott le teljesen a hagyatéki eljárás, Amerikában még egy bonyolult procedúra vár rám."

A lap érdeklődött arról, hogy elköltözik-e az országból, illetve, hogy mit tervez a megörökölt AV Perfect nevű céggel, de ezekre nem válaszolt Vajna Tímea. 

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.