Vajna Tímea: A végrendelet nem tűnt el, törvényes öröklés útján lettem örökös itthon

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Miután cégbírósági iratokra hivatkozva csütörtökön arról írt a hvg.hu, hogy Andy Vajna végrendelete eltűnt, és így felesége örökölte a 123 millió 376 ezer dollár értékű vagyont (mintegy 37,3 milliárd forintot), Vajna Tímea megcáfolta a lap állítását. A 24.hu-nak előbb azt mondta, hogy 

"egyelőre semmit sem mondhatok."

Majd elmondta, hogy 

"végrendelet nem tűnt el, törvényes öröklés útján lettem örökös itthon, de az amerikai procedúra még csak most kezdődik. Nagyon bonyolult ez a folyamat. Jelen pillanatban még nem jutok az örökségemhez. Nagyon kimerült vagyok. Még nem zajlott le teljesen a hagyatéki eljárás, Amerikában még egy bonyolult procedúra vár rám."

A lap érdeklődött arról, hogy elköltözik-e az országból, illetve, hogy mit tervez a megörökölt AV Perfect nevű céggel, de ezekre nem válaszolt Vajna Tímea. 

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.