Vajna Tímea: A végrendelet nem tűnt el, törvényes öröklés útján lettem örökös itthon

bulvár
2019 október 11., 09:06
comments 287

Miután cégbírósági iratokra hivatkozva csütörtökön arról írt a hvg.hu, hogy Andy Vajna végrendelete eltűnt, és így felesége örökölte a 123 millió 376 ezer dollár értékű vagyont (mintegy 37,3 milliárd forintot), Vajna Tímea megcáfolta a lap állítását. A 24.hu-nak előbb azt mondta, hogy 

"egyelőre semmit sem mondhatok."

Majd elmondta, hogy 

"végrendelet nem tűnt el, törvényes öröklés útján lettem örökös itthon, de az amerikai procedúra még csak most kezdődik. Nagyon bonyolult ez a folyamat. Jelen pillanatban még nem jutok az örökségemhez. Nagyon kimerült vagyok. Még nem zajlott le teljesen a hagyatéki eljárás, Amerikában még egy bonyolult procedúra vár rám."

A lap érdeklődött arról, hogy elköltözik-e az országból, illetve, hogy mit tervez a megörökölt AV Perfect nevű céggel, de ezekre nem válaszolt Vajna Tímea. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.