A 444 választási keresőjével mindent és mindenkit megtalálsz

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Az önkormányzati választásra készülve csináltunk egy könnyen kezelhető választási adatbázist a választási mellékletünkhöz: keresőnkkel települések és jelöltek nevére lehet rákeresni, és eljutni egy-egy település oldalára.

Keresni a települések és a jelöltek nevei között lehet. A találatokat a települések nagysága szerint súlyozzuk.

A települési oldalon megtalálhatóak a választáson indulók, azaz a polgármester-jelöltek, egyéni képviselőjelöltek, főpolgármester-aspiránsok (Jelöltek, adatok). Hogy valamennyire az adott település politikai klímájáról is képet kapjon olvasónk, a májusi EP-választás településre lebontott adatait is megnézheti (Előző választások).

A települési oldalakon megtalálod az előző, májusi EP-választás helyi adatait.

Ha egy településhez kapcsolódó hírünk van, az oldal alján azt is megtalálod (Hírfolyam). Győr városa például bőven ontotta magából a híreket az utóbbi hetekben. A melléklet főoldalán összegyűjtöttük a választással kapcsolatos híreket (Hírfolyam), kiemeltük a fontos anyagokat (Háttér).

A választás napján részletes részvételi adatokkal szolgálunk (Eredmények), este pedig a választások eredményeit közöljük: az országos eredményeket és a településen mért részletes eredményeket.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.