A 444 választási keresőjével mindent és mindenkit megtalálsz

2019 október 12., szombat 14:10
26

Az önkormányzati választásra készülve csináltunk egy könnyen kezelhető választási adatbázist a választási mellékletünkhöz: keresőnkkel települések és jelöltek nevére lehet rákeresni, és eljutni egy-egy település oldalára.

Keresni a települések és a jelöltek nevei között lehet. A találatokat a települések nagysága szerint súlyozzuk.

A települési oldalon megtalálhatóak a választáson indulók, azaz a polgármester-jelöltek, egyéni képviselőjelöltek, főpolgármester-aspiránsok (Jelöltek, adatok). Hogy valamennyire az adott település politikai klímájáról is képet kapjon olvasónk, a májusi EP-választás településre lebontott adatait is megnézheti (Előző választások).

A települési oldalakon megtalálod az előző, májusi EP-választás helyi adatait.

Ha egy településhez kapcsolódó hírünk van, az oldal alján azt is megtalálod (Hírfolyam). Győr városa például bőven ontotta magából a híreket az utóbbi hetekben. A melléklet főoldalán összegyűjtöttük a választással kapcsolatos híreket (Hírfolyam), kiemeltük a fontos anyagokat (Háttér).

A választás napján részletes részvételi adatokkal szolgálunk (Eredmények), este pedig a választások eredményeit közöljük: az országos eredményeket és a településen mért részletes eredményeket.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt