A 444 választási keresőjével mindent és mindenkit megtalálsz

Az önkormányzati választásra készülve csináltunk egy könnyen kezelhető választási adatbázist a választási mellékletünkhöz: keresőnkkel települések és jelöltek nevére lehet rákeresni, és eljutni egy-egy település oldalára.

Keresni a települések és a jelöltek nevei között lehet. A találatokat a települések nagysága szerint súlyozzuk.

A települési oldalon megtalálhatóak a választáson indulók, azaz a polgármester-jelöltek, egyéni képviselőjelöltek, főpolgármester-aspiránsok (Jelöltek, adatok). Hogy valamennyire az adott település politikai klímájáról is képet kapjon olvasónk, a májusi EP-választás településre lebontott adatait is megnézheti (Előző választások).

A települési oldalakon megtalálod az előző, májusi EP-választás helyi adatait.

Ha egy településhez kapcsolódó hírünk van, az oldal alján azt is megtalálod (Hírfolyam). Győr városa például bőven ontotta magából a híreket az utóbbi hetekben. A melléklet főoldalán összegyűjtöttük a választással kapcsolatos híreket (Hírfolyam), kiemeltük a fontos anyagokat (Háttér).

A választás napján részletes részvételi adatokkal szolgálunk (Eredmények), este pedig a választások eredményeit közöljük: az országos eredményeket és a településen mért részletes eredményeket.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.