Bödőcs szerint Borkainak és a kispesti ellenzéknek is le kellene mondani

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

„Jó lenne, ha a korrupciónak következményei lennének. Mindkét oldalon, lásd a kispesti hangfelvételt. Ott is le kellett volna mondani, és visszavonulni, és itt is” - mondta Bödőcs Tibor pénteken az ATV-ben, amikor a Borkai-ügyről kérdezték. A műsorban felmerült az is, nem fél-e attól, hogy következményei lesznek annak, hogy sokszor viccet csinál a kormányközeli történetekből, emberekből. Azt mondta, csak attól fél, hogy nem működik egy poén. 

„Demokratának lenne annyi, mint nem félni a más véleményűektől, és remélem, hogy ők sem félnek tőlem”. 

Bödőcs TiborFotó: Botos Tamás/444

„Nyilván jobb lenne egy olyan miniszterelnökről paródiát csinálni, aki után nem azt kérdezik, hogy hogyhogy még szabadlábon vagyok. Az, hogy ekkorát szólnak a paródiák, az sem rajtam múlik”.A választásokról még azt mondta, Búcsúszentlászlón szavazna, de ott csak „Gyuszi” indul, aki, ha visszalép a saját maga javára, akkor is nyerni fog. „Voltam a kocsmában, nyilván megvannak a lövészárkok, a szekértáborok és szólnak a fegyverek szóban”.

Szombaton mutatják be Bödőcs új, „Meg se kínáltak” című könyvét, amiről mi is interjúztunk vele


Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.