Bödőcs szerint Borkainak és a kispesti ellenzéknek is le kellene mondani

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

„Jó lenne, ha a korrupciónak következményei lennének. Mindkét oldalon, lásd a kispesti hangfelvételt. Ott is le kellett volna mondani, és visszavonulni, és itt is” - mondta Bödőcs Tibor pénteken az ATV-ben, amikor a Borkai-ügyről kérdezték. A műsorban felmerült az is, nem fél-e attól, hogy következményei lesznek annak, hogy sokszor viccet csinál a kormányközeli történetekből, emberekből. Azt mondta, csak attól fél, hogy nem működik egy poén. 

„Demokratának lenne annyi, mint nem félni a más véleményűektől, és remélem, hogy ők sem félnek tőlem”. 

Bödőcs TiborFotó: Botos Tamás/444

„Nyilván jobb lenne egy olyan miniszterelnökről paródiát csinálni, aki után nem azt kérdezik, hogy hogyhogy még szabadlábon vagyok. Az, hogy ekkorát szólnak a paródiák, az sem rajtam múlik”.A választásokról még azt mondta, Búcsúszentlászlón szavazna, de ott csak „Gyuszi” indul, aki, ha visszalép a saját maga javára, akkor is nyerni fog. „Voltam a kocsmában, nyilván megvannak a lövészárkok, a szekértáborok és szólnak a fegyverek szóban”.

Szombaton mutatják be Bödőcs új, „Meg se kínáltak” című könyvét, amiről mi is interjúztunk vele


A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.