Bödőcs szerint Borkainak és a kispesti ellenzéknek is le kellene mondani

humor
2019 október 12., 06:19
comments 170

„Jó lenne, ha a korrupciónak következményei lennének. Mindkét oldalon, lásd a kispesti hangfelvételt. Ott is le kellett volna mondani, és visszavonulni, és itt is” - mondta Bödőcs Tibor pénteken az ATV-ben, amikor a Borkai-ügyről kérdezték. A műsorban felmerült az is, nem fél-e attól, hogy következményei lesznek annak, hogy sokszor viccet csinál a kormányközeli történetekből, emberekből. Azt mondta, csak attól fél, hogy nem működik egy poén. 

„Demokratának lenne annyi, mint nem félni a más véleményűektől, és remélem, hogy ők sem félnek tőlem”. 

photo_camera Bödőcs Tibor Fotó: Botos Tamás/444

„Nyilván jobb lenne egy olyan miniszterelnökről paródiát csinálni, aki után nem azt kérdezik, hogy hogyhogy még szabadlábon vagyok. Az, hogy ekkorát szólnak a paródiák, az sem rajtam múlik”.A választásokról még azt mondta, Búcsúszentlászlón szavazna, de ott csak „Gyuszi” indul, aki, ha visszalép a saját maga javára, akkor is nyerni fog. „Voltam a kocsmában, nyilván megvannak a lövészárkok, a szekértáborok és szólnak a fegyverek szóban”.

Szombaton mutatják be Bödőcs új, „Meg se kínáltak” című könyvét, amiről mi is interjúztunk vele


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.