A Bálnán belül mond majd beszédet Orbán

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Az Index azt írja, az elmúlt évekhez képest jelentős változás, hogy Orbán Viktor az eredményeket értékelő beszédét nem kint, hanem a Bálna emeletén mondja el, így a Fidesz elnöke és az ország miniszterelnöke nem ünnepelteti magát nagyobb tömeg előtt, hanem csak a Fidesz eredményvárójára hivatalos személyek előtt.

Orbán beszél, miután leadta a szavazatát a 12. kerületbenFotó: Isza Ferenc/AFP

A lap szerint a 2018-as parlamenti választásnál – amikor még úgy tűnt, hogy nem lesz meg a Fidesznek a kétharmad – úgy tervezték, hogy a Bálna emeletén tart majd beszédet Orbán, de amikor kiderült, hogy mégis kétharmaduk lesz, gyorsan átszervezték kívülre a beszéd helyszínét. (Index)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 10,6 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.