A Bálnán belül mond majd beszédet Orbán

Az Index azt írja, az elmúlt évekhez képest jelentős változás, hogy Orbán Viktor az eredményeket értékelő beszédét nem kint, hanem a Bálna emeletén mondja el, így a Fidesz elnöke és az ország miniszterelnöke nem ünnepelteti magát nagyobb tömeg előtt, hanem csak a Fidesz eredményvárójára hivatalos személyek előtt.

Orbán beszél, miután leadta a szavazatát a 12. kerületbenFotó: Isza Ferenc/AFP

A lap szerint a 2018-as parlamenti választásnál – amikor még úgy tűnt, hogy nem lesz meg a Fidesznek a kétharmad – úgy tervezték, hogy a Bálna emeletén tart majd beszédet Orbán, de amikor kiderült, hogy mégis kétharmaduk lesz, gyorsan átszervezték kívülre a beszéd helyszínét. (Index)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.