Ellenzéki győzelem a XV. kerületben

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!
Németh Angéla Dobrev Klárával, a DK EP-képviselőjével 2019. augusztus 28-án.Fotó: Máthé Zoltán/MTI/MTVA

A szavazatok csaknem háromnegyedének összesítése alapján immár kijelenthető, hogy az időközi választáson győztes Németh Angéla most a rendes választáson is legyőzte kormánypárti riválisát, Dr. Pintér Gábort.

A szavazatok 72,86 százalékának feldolgozása alapján Némethre a választók 54,79, Pintérre 39,12 százaléka szavazott.

A kerületben egy független jelölt, Victorné Dr. Kovács Judit a jelen állás szerint a szavazatok 5,03 százalékát, a munkáspárti Karacs Lajosné a szavazatok 0,87%-át szerezte meg.

A XV. kerületet tehát már az időközi választás óta ellenzéki polgármester irányította, még ha ebben a képviselőtestület fideszes többsége például a kerület költségvetésének elutasításával is akadályozni próbálta.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.