Falhoz szorították a jobbikos képviselőt, aki egy gyanús ételosztásra lett figyelmes Pécsen

POLITIKA
2019 október 13., 08:27
comments 178

A Pécsi Stop számolt be arról, hogy Gyimesi Gábor, a Jobbik pécsi képviselője, illetve az ATV egyik tudósítója szeretett volna bemenni az önkormányzat egyik pécs-keleti irodájába, mivel a politikus úgy látta, hogy ott élelmiszercsomagokat osztanak a szavazó romáknak, és meg akarta tudni, miért van nyitva az iroda vasárnap.

A beszámoló szerint a képviselőnek az tűnt fel, hogy többen is élelmiszercsomaggal távoznak a szavazóhelyiségből. Gyimesi ekkor próbált bejutni az irodába, de elsőnek nem akarták beengedni. Az esetnél ott volt az ATV munkatársa is, aki rögzítette az eseményeket.

Gyimesi elmondása szerint végül sikerült bejutnia, de odabenn a falhoz szorították, az ATV riporterét pedig megütötték és megfenyegették, kamerájában pedig több mint 100 ezer forintos kárt okoztak.

A helyszínre fél kilenc körül értek ki a rendőrök, akik szerint választási csalás nem történt. A hvg.hu úgy tudja, hogy Gyimesi feljelentést tesz.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.