Fennakadt egy lámpaoszlopon a spanyol ejtőernyős a nemzeti parádén

Új fejezet kezdődik a 444 életében.

Szombaton nem úgy sikerült a spanyol Luis Fernando Pozo megérkezése, ahogy eltervezte: a férfi a nemzeti ünnepségre összeállított parádé során ejtőernyővel ugott ki egy gépből, és többek között Fülöp király előtt kellett volna megérkezzen a földre a spanyol zászlóval, de elmérte a landolását, és egy lámpaoszlop tetején kötött ki.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.