Illegális gyorsulási versenyen induló autókra vadásztak a rendőrök Budapesten

bűnügy
2019 október 13., 07:32
comments 6
link Forrás

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) közleménye szerint több kerület kapitánysága és a Nemzeti Közlekedési Hatóság közösen tartott ellenőrzést péntek éjjel. A szakemberek a gépjárművek műszaki állapotát, az engedély nélküli átalakításokat és azt is vizsgálták, hogy a jármű szerepel-e a körözési rendszerben. Összesen 372 autót és azok utasait ellenőrizték a hatóságok.

Az egyenruhások hat esetben helyszíni bírságot szabtak ki, tíz autós ellen tettek szabálysértési feljelentést, öt autó forgalmi engedélyét illegális átalakítás miatt elvették.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.