Niedermüller simán nyert a VII. kerületben

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A szavazatok csaknem teljes, 92 százalék feletti feldolgozottsága mellett már biztosan kijelenthető, hogy Niedermüller Péter, az ellenzéki összefogás jelöltje lesz Erzsébetváros polgármestere.

  • Niedermüller 47,53%-on áll;
  • a kerület polgármestere, Vattamány Zsolt 41,32%-on.

Ebben a kerületben két neves, helyben ismert ellenzéki politikus is elindult független jelöltként. A korábban LMP-s Moldován László 5,72%-ot, a kerület egykori szocialista polgármestere, Hunvald György 5,44 százalékot szerzett.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.