Orbán Viktor Borkairól: Én a győrieket támogatom

A miniszterelnök is leadta szavazatát, utána néhány kérdés erejéig az újságírók rendelkezésére állt. Elmondta, hogy Tarlós Istvánt és Pokorni Zoltánt támogatja, aztán amikor megkérdezték tőle, Borkai Zsoltot, Győr polgármesterét is támogatja-e, azt felelte: „Én a győrieket támogatom”. Később hozzátette, Borkairól ma a győriek mondják el a véleményüket, hétfőn viszont ő fogja.

Fotó: Koszticsák Szilárd/MTI/MTVA


Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.