Orbán Viktor Borkairól: Én a győrieket támogatom

POLITIKA
2019 október 13., 07:12

A miniszterelnök is leadta szavazatát, utána néhány kérdés erejéig az újságírók rendelkezésére állt. Elmondta, hogy Tarlós Istvánt és Pokorni Zoltánt támogatja, aztán amikor megkérdezték tőle, Borkai Zsoltot, Győr polgármesterét is támogatja-e, azt felelte: „Én a győrieket támogatom”. Később hozzátette, Borkairól ma a győriek mondják el a véleményüket, hétfőn viszont ő fogja.

Orbán Viktor miniszterelnök és Borkai Zsolt  polgármester sajtótájékoztatót tart, miután aláírták a Modern városok program keretében a kormány és Győr városa közötti együttműködési megállapodást a győri városháza dísztermében 2017. április 28-án
photo_camera Fotó: Koszticsák Szilárd/MTI/MTVA


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.