Tarlós szerint Budapesten el kell gondolkodni

belföld
2019 október 13., 21:01
comments 105

„Egy kis nyugalmat kérek, mindenki higgadjon majd le, országosan az eredmény szép, Budapesten el kell gondolkodni”- mondta Tarlós István, Budapest leköszönő főpolgármestere a választás estéjén, miután biztossá vált, hogy Karácsony Gergely nyerte a választást.

„Nem érdemes ilyenkor túl sokat beszélni, nincs mit mondani. Budapest ma így döntött, ma Karácsony Gergelyt választotta meg, éjféltől Karácsony Gergely Budapest főpolgármestere, gratulálok neki, és sok szerencsét kívánok. Szép volt ez a 29-30 év számomra, nem feledem”.

Tarlós köszönetet mondott azoknak, akik rá szavaztak, és köszönetet mondott Óbudának is, ahol korábban polgármester volt.

„Van ilyen, 70 éves korban előfordul az emberrel, lesz még szebb is. Sok sikert kívánok”.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.