Tarlós szerint Budapesten el kell gondolkodni

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

„Egy kis nyugalmat kérek, mindenki higgadjon majd le, országosan az eredmény szép, Budapesten el kell gondolkodni”- mondta Tarlós István, Budapest leköszönő főpolgármestere a választás estéjén, miután biztossá vált, hogy Karácsony Gergely nyerte a választást. 

„Nem érdemes ilyenkor túl sokat beszélni, nincs mit mondani. Budapest ma így döntött, ma Karácsony Gergelyt választotta meg, éjféltől Karácsony Gergely Budapest főpolgármestere, gratulálok neki, és sok szerencsét kívánok. Szép volt ez a 29-30 év számomra, nem feledem”.

Tarlós köszönetet mondott azoknak, akik rá szavaztak, és köszönetet mondott Óbudának is, ahol korábban polgármester volt. 

„Van ilyen, 70 éves korban előfordul az emberrel, lesz még szebb is. Sok sikert kívánok”.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.