Tarlós szerint Budapesten el kell gondolkodni

„Egy kis nyugalmat kérek, mindenki higgadjon majd le, országosan az eredmény szép, Budapesten el kell gondolkodni”- mondta Tarlós István, Budapest leköszönő főpolgármestere a választás estéjén, miután biztossá vált, hogy Karácsony Gergely nyerte a választást. 

„Nem érdemes ilyenkor túl sokat beszélni, nincs mit mondani. Budapest ma így döntött, ma Karácsony Gergelyt választotta meg, éjféltől Karácsony Gergely Budapest főpolgármestere, gratulálok neki, és sok szerencsét kívánok. Szép volt ez a 29-30 év számomra, nem feledem”.

Tarlós köszönetet mondott azoknak, akik rá szavaztak, és köszönetet mondott Óbudának is, ahol korábban polgármester volt. 

„Van ilyen, 70 éves korban előfordul az emberrel, lesz még szebb is. Sok sikert kívánok”.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.