Boldog István kétpói birodalmát is elbukta a Fidesz

Boldog István (Fidesz-KDNP) a kétpói Alföldi Betyárétel Főző Fesztiválon

Kétpón 523 szavazópolgárból 360 ment el szavazni, 354 szavazat volt érvényes, és meglepő eredmény született. Boldog István fideszes parlamenti képviselő birodalmában ugyanis kikapott a regnáló polgármester, a Fidesz-KDNP-s Keresztes Péter Pál: 168 szavazatot kapott, míg Virágné Lukács Gabriella független jelöltet 186 szavazattal polgármesterré választották. A képviselő-testületbe ugyanannyi fideszes és nem fideszes került be, de mivel a polgármester nem fideszes, így odalett a fideszes többség.

Pedig Kétpó ősfideszes hely, Boldog István 1994 és 2014 között volt itt polgármester, őt követte a párttársa. Boldogék intézték el, hogy a település főterén Történelmi Magyarország Emlékpark álljon, ezt a helyszínre látogató szibériai tuva sámán szerint szent helyen alakították ki. A parkot 2015-ben a Szent Korona másolata mögött lépkedve, ostormenettel, illetve Kövér László, a Parlament elnökének beszédével avatták fel, majd egy „sámán” regölt, fohászkodott, hörgött, zümmögött és a végén már kb. Anuluként bohóckodott a hét vezér, illetve Álmos és Atilla faszobra körül, Árpádra áldást kért a pozsonyi csatáért is, miközben hátul emberek zászlókkal megostromoltak egy kis műdombot.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.