Boldog István kétpói birodalmát is elbukta a Fidesz

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Boldog István (Fidesz-KDNP) a kétpói Alföldi Betyárétel Főző Fesztiválon

Kétpón 523 szavazópolgárból 360 ment el szavazni, 354 szavazat volt érvényes, és meglepő eredmény született. Boldog István fideszes parlamenti képviselő birodalmában ugyanis kikapott a regnáló polgármester, a Fidesz-KDNP-s Keresztes Péter Pál: 168 szavazatot kapott, míg Virágné Lukács Gabriella független jelöltet 186 szavazattal polgármesterré választották. A képviselő-testületbe ugyanannyi fideszes és nem fideszes került be, de mivel a polgármester nem fideszes, így odalett a fideszes többség.

Pedig Kétpó ősfideszes hely, Boldog István 1994 és 2014 között volt itt polgármester, őt követte a párttársa. Boldogék intézték el, hogy a település főterén Történelmi Magyarország Emlékpark álljon, ezt a helyszínre látogató szibériai tuva sámán szerint szent helyen alakították ki. A parkot 2015-ben a Szent Korona másolata mögött lépkedve, ostormenettel, illetve Kövér László, a Parlament elnökének beszédével avatták fel, majd egy „sámán” regölt, fohászkodott, hörgött, zümmögött és a végén már kb. Anuluként bohóckodott a hét vezér, illetve Álmos és Atilla faszobra körül, Árpádra áldást kért a pozsonyi csatáért is, miközben hátul emberek zászlókkal megostromoltak egy kis műdombot.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 4,3 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.