"Karácsonyfa a seggedbe barátom"

INTERNET
2019 október 14., 8:43
comments 168

Mindenki másképp dolgozza fel a vereséget. Kozma Dávid János, a Fidesz-KDNP  újbudai önkormányzati képviselője, aki egyéni körzetében 40-56-os vereséget szenvedett Varga Gergő összellenzéki jelölttől, például a Facebookon megosztott anális fantáziálással.

A sztori azzal indult, hogy Kozma egyik régi ismerőse hosszú, érzelmes, nyilvános Facebook-posztot tett közzé a választás napján, vasárnap délben. J. ebben a választás előtti, az aktuális magyar közélettel kapcsolatos érzéseiről írt, azzal a felütéssel, hogy

"Voltam már mindenhol. Kamaszként büszkén hangoztattam, hogy “vesszen Trianon”, és énekeltem, hogy “ott, ahol zúg az a négy folyó… “, majd punkokkal ittam a kannás bort, és bömbölt a Sexs Pistolstól a God save the Queen. Bólogattam rapzenére az afroamerikai szubkultúráról mit sem tudva, majd megértve a szegregáció rájuk nehezedő terheit. (...) Voltam már mindenhol. Ha úgy tetszik a kerítés mindkét oldalán -- mindegyik kerítés mindkét oldalán. És még sosem éreztem ennyire elárulva és egyedül hagyva magam, mint manapság."

A hosszú, önmmarcangoló bejegyzés szerzője odáig jutott, hogy

"(...) voltam már Gyurcsány lemondását követelő, kordonokat bontogató Orbán Viktort örömmel fogadó Fidesz-szavazó. És most mégis azt kell mondanom: elég volt. Mert ma már az Orbán által állított kordonokat kell bontogatnunk."

Mivel, szerinte

"Nem. A Fidesz nem hozta el a változást. A Fidesz csak tökélyre vitte azt az elnyomó, autoriter hatalomgyakorlást, amelynek a rendszerváltással utat mutattunk. Bevégezték a szocializmusban megkezdett és az MSZP-vel folytatott munkát."

Ez a nem kevés magyar választó által osztott érzés a jelek szerint nem tetszett Vargának, aki mint a későbbiekből kiderült, régi ismerőse a posztolónak, a Fidesz újdubai politikusa ugyanis - egy hétfőn a poszthoz fűzött kommentjében - ezzel regált az önvallomásra:

"Konkrétan most adtatok vissza a bűnözőknek te szerencsétlen Most egyétek meg amit főztetek. Karácsonyfa a seggedbe barátom ✅"

A fideszes poltikust az sem hatotta meg, hogy ismerőse erre is türelmesen reagált, viszontreakciójának tételmondata ugyanis az volt, hogy

"Bocs, de kissé atmosta az agyadat a balos maszlag, de hidd el, ha a limonádé helyett híg fost iszol, majd te is bajod, hogy olyanoknak adod a szavazatodat akik valóban ellopjak a jovodet."

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt