Meghalt Sulli, a 25 éves K-popsztár

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

25 évesen holtan találták Sullit (eredetileg Csoj Dzsin-ri [Choi Jin-ri]), a K-popsztárt. A színész-énekes és az f(x) volt tagja, aki online bullyingolás áldozata volt, a rendőrség szerint súlyos depresszióval küzdött. A menedzsere talált rá eszméletlenül, miután az előző esti telefonálásuk után nem hallott felőle. Valószínűleg öngyilkos lett, de még vizsgálják az esetet.

Sulli először 2014-ben hagyta ott a nemzetközi sikereket is elérő, 2009-ben alapított f(x)-et „stressz okozta fájdalomra” hivatkozva, végül 2015-ben teljesen, hogy a színészetre összpontosítson.

Sulli a konzervatív Dél-Koreában viszonylag botrányosnak számított, például azáltal, hogy sokszor tüntetőleg nem hordott melltartót.

A legutóbbi Instagram-videóin sírt is, és azt mondta: „Nem vagyok rossz ember.”

A halála miatt újra felmerült, hogy Dél-Koreában a K-popsztárok életét mérgező bullying övezi. (Guardian)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.