Sallai Róbert Benedek polgármester lett Túrkevén

POLITIKA
2019 október 13., 22:40

Túrkeve polgármesterévé választották Sallai Róbert Benedeket, az LMP-ből viharos körülmények közt kilépett egykori parlamenti képviselőt. A valasztas.hu adatai szerint 90,51 százalékos feldolgozottságnál Sallai 20 százalékot ver a fideszes Vida Tamásra.

Sallai Róbert Benedek LMP-s képviselő felszólal a Stop Soros törvénycsomag általános vitájában az Országgyűlés plenáris ülésén 2018. február 20-án.
photo_camera Sallai Róbert Benedek LMP-s képviselőként a parlamentben. Fotó: Balogh Zoltán/MTI/MTVA

Az állás: Sallai 52,74 százalékkal vezet, őt követi Vida 32 százalékkal. Rajtuk kívül indult még két független jelölt is, Szemes Attila és Ozsváth László.

Sallai júniusban lépett ki hivatalosan is az LMP-ből, akkor azt írta, neki semmi köze „ehhez az identitászavaros, ungárpetikés LMP-hez”.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.