Családi ház udvarára zuhant a részeg siklóernyős

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Az ügyészség honlapján számolt be arról, hogy a gyulai járási ügyészség légi közlekedés gondatlan veszélyeztetésének vétsége és ittas állapotban elkövetett járművezetés vétsége miatt emelt vádat egy 57 éves mezőberényi férfi ellen, aki ittasan vezette motoros siklóernyőjét, és egy családi ház udvarára zuhant.

2019. április 25-én, a délelőtti-déli órákban a vádlott szeszes italt fogyasztott, majd nem sokkal később 

közepesen ittas állapotban siklóernyőzni indult. A férfi Mezőberény lakott területén kívül, az ún. Boldisháton egy szántóföldről szállt fel segédmotoros siklóernyőjével. 

Viszonylag alacsonyan, 300 méteres magasság alatt repült, amikor úgy 14 óra tájékán a helyi Táncsics Mihály u. 8. számú ingatlan felett fordulót hajtott végre, de 

elvétette a manővert, elérte a fák lombkoronáját, és a ház udvarára zuhant. 
A közleményből úgy tűnik, hogy a férfi kis híján rázuhant egy, az udvaron tartózkodó férfira, akinek legalábbis  „testi épségét a vádlott cselekménye veszélyeztette”.

A vádlott 8 napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett. Helyzetét súlyosbítja, hogy nem volt nála egyetlen, a jármű műszaki alkalmasságát bizonyító dokumentum , és a vezetéshez szükséges képzettségi tanúsítvány sem. 

A járási ügyészség indítványozta, hogy a bíróság a cselekményt beismerő férfival  tárgyalás mellőzésével, büntetővégzés meghozatalára irányuló eljárásban felfüggesztett fogházbüntetést szabjon ki. (ugyeszseg.hu)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.