Oroszország nem hagyná, hogy a törökök összecsapjanak Aszad csapataival

Ez elfogadhatatlan lenne, és természetesen nem fogjuk engedni” - mondta az orosz kormány szíriai különmegbízottja, Alexander Lavrentyev. Bassár al-Aszad ugyanis az oroszok fő szövetségese a térségben. Megerősítette, hogy az orosz csapatok, amiket még 2015-ben vezényeltek Szíriába a török és a szír erők között járőröznek.

Fotó: Hisam el Homsi / ANADOLU AGENCY

Lavrentyev szerint a törököknek az adott zöld jelet, hogy kivonták az amerikai csapatokat a térségből. Az Egyesült Arab Emirátusokban járva egyébként Lavrentyev elfogadhatatlannak nevezte a török offenzívát. (BBC)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér