Megpróbálta lenyúlni az egyik boromat, és beleevett a bazsalikomba

Tudom, hogy vidék, meg hogy „régen” volt, de nagyon meg kéne találnom valakit. A gödöllői [élelmiszerboltban] állt előttem a pénztárnál álmaim fickója október 5-én szombaton, fél 1 körül. Megpróbálta lenyúlni az egyik boromat, és beleevett a bazsalikomba, amit vett. Vett több csomag abonettet is, de hátha saját magának…én ha hajat mosok csinosabb vagyok, csak beszaladtam, persze Murphy, de örökkön örökké kísérteni fog, nem akarom, hogy ő legyen a Hufnágel Pistim. Segítsetek, KÉRLEK! Hálám örökké, meg a többi. Köszönöm!

Név, cím a szerkesztőségben. Te is láttál valakit? Ide írj. Téged láttak vajon? Itt megnézheted.  

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.