Megpróbálta lenyúlni az egyik boromat, és beleevett a bazsalikomba

életmód
2019 október 16., 05:31

Tudom, hogy vidék, meg hogy „régen” volt, de nagyon meg kéne találnom valakit. A gödöllői [élelmiszerboltban] állt előttem a pénztárnál álmaim fickója október 5-én szombaton, fél 1 körül. Megpróbálta lenyúlni az egyik boromat, és beleevett a bazsalikomba, amit vett. Vett több csomag abonettet is, de hátha saját magának…én ha hajat mosok csinosabb vagyok, csak beszaladtam, persze Murphy, de örökkön örökké kísérteni fog, nem akarom, hogy ő legyen a Hufnágel Pistim. Segítsetek, KÉRLEK! Hálám örökké, meg a többi. Köszönöm!

Név, cím a szerkesztőségben. Te is láttál valakit? Ide írj. Téged láttak vajon? Itt megnézheted.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.