Orbán: Bizonyos dolgok nálunk nem férnek bele

politika
2019 október 16., 17:19
comments 483

A Hír TV ___exkluzív___ interjút készíthetett Orbán Viktorral a Fidesz Balatonalmádiba kihelyezett kétnapos frakcióülésén. A csatorna honlapjára felkerült bejátszásban Orbán állításainak többségét a Hír TV riportere foglalja össze, így tőle lehet megtudni, hogy az önkormányzati választást megnyerte a Fidesz, de érzékeny veszteségeket szenvedett el, főleg a nagyvárosokban és Budapesten.

Orbán helyett szintén a riporter mondta el, hogy Orbán elmondása szerint Karácsony Gergellyel együttműködésre törekednek majd, a Tarlós Istvánnal megkötött megállapodásokat pedig változatlanul hatályba hagyják. Majd a riporter kitér arra, hogy a választás kimenetelét befolyásolhatták a Borkai Zsoltról nyilvánosságra került felvételek, innentől pedig már Orbán beszél, aki elmondja, hogy azt gondolja, ezek a felvételek mindenkit megérintettek, hiszen mindenkit megdöbbentett és megrázott, valamilyen hatást így biztosan kiváltott.

Orbán azzal folytatta, hogy neki nem dolga, hogy egyetlen magyar állampolgár vagy bármely politikus magánélete fölött pálcát törjön, de egy kötelessége van: ő ennek a közösségnek, a Fidesznek az elnöke, és világossá kell tenni, hogy bizonyos dolgok náluk nem férnek bele. Ennek pedig le kell vonni a konzekvenciáit, Borkai Zsolt pedig el is hagyta az ő politikai közösségüket.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.