Szokásos temetésnek indult, aztán azt kiáltották a koporsóból: "Engedjetek ki!"

2019 október 16., szerda 7:22
110

A gyászoló rokonok először furcsán tekingettek körbe, aztán lassan nevetni kezdtek Írországban, amikor egy temetés kellős közepén, az éppen leeresztett koporsóból egy hang azt kiáltotta:

„Halló? Halló? Engedjetek ki! Hol a francban vagyok? Rohadt sötét van idebent”Nem mintha Shay Bradley veterán katona hirtelen feltámadt volna, vagy tévedésből temették volna el, egyszerűen csak halála előtt úgy döntött, még egyszer utoljára megvicceli a szeretteit. Ezért előre diktafonra mondta a fentieket, és így folytatta: 

„Ez a pap, aki beszél? Shay vagyok. Itt vagyok bent. Nem, kurvára itt előttetek. Halott vagyok.”

Utólag kiderült, hogy Bradley egy évvel ezelőtt rögzítette a hangfelvételt, de csak a lányának, a fiának és az unokájának mondta el, mit tervez. Néhány nappal a temetés előtt azért szóltak a rokonoknak és Bradley özvegyének is, hogy ne lepődjenek meg. 

„Biztosítani akarta, hogy az anyukám nevetve, és ne sírva hagyja el a temetőt” - mondta Bradley lánya a HuffPostnak. Szerinte az apja ezzel nem csak elbúcsúzott, de azt is megüzente, hogy „a szomorúságnak vége, ideje, hogy nevessetek, és mosollyal az arcotokon emékezzetek meg az életemről”.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt