4500 gyerekpornóképet találtak a gépén, felfüggesztett börtönt kapott

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Egy év tíz hónap, három évre felfüggesztett börtönbüntetésre ítélt a tatabányai járásbíróság egy férfit, akinek a laptopján több mint 4500, fiatalkorúakról készült pornográf felvételt találtak.

Az ügyészség közleménye szerint a "tizennyolcadik életévüket be nem töltött személyekről, a nemiséget súlyosan szeméremsértő nyíltsággal, célzatosan a nemi vágy felkeltésére irányuló módon ábrázoló" felvételeket a férfi tatabányai lakásában találták.

A férfit a bíróság az ügyészi indítványnak megfelelően ítélte felfüggesztett börtönre, valamint elkobozta tőle azt a merevlemezt, amin a felvételeket tárolta.

A döntés ellen a védő felmentésért, illetve enyhítésért fellebbezett. A másodfokú bíróság végzésében alaptalannak ítélte a fellebbezést, ezért jogerősen helybenhagyta az elsőfokú ítéletet. (Via MTI)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.