Átadtak a magyar rendőrségnek egy késeléssel gyanúsított román állampolgárt

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A román hatóságok átadtak a magyar rendőrségnek egy budapesti késeléssel gyanúsított, 23 éves román férfit. A magyar hatóságok vádjai szerint a gyanúsított szeptember végén Budapest VII. kerületében egy utcai szóváltást követően szúrt meg kétszer egy moldovai férfit, akit súlyos sérüléssel kellett kórházba szállítani.

Az elkövetőt a BRFK nyomozói a térfigyelő kamerák felvételei alapján azonosították, ezután adtak ki elfogatóparancsot ellene. A gyanúsítottat a román hatóságok a csanádpalotai határátkelőnél, Romániába belépéskor fogták el.

A BRFK tájékoztatása szerint a szerdán átadott férfit őrizetbe vették, súlyos testi sértés miatt gyanúsítottként hallgatták ki, egyben indítványozták letartóztatását is. (Via MTI)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.