Karácsony Gergely bekerekezett a városházára

POLITIKA
2019 október 17., 09:53

Kerékpárral érkezett csütörtök reggel új munkahelyére Karácsony Gergely, Budapest vasárnap megválasztott új főpolgármestere.

Karácsony Gergely megérkezik hivatalába 2019. október 17-én
photo_camera Fotó: Kovács Tamás/MTI/MTVA

Jó kedvében volt, a Városháza előtt várakozó újságíróknak azt mondta, hogy nem akarja hivatali kerékpárra cserélni, jó lesz neki a saját megszokott biciklije.

Balra Karácsony Gergely főpolgármester, a jobbján Balogh Samu, a leendő kabinetfőnöke
photo_camera Fotó: Kovács Tamás/MTI/MTVA

Aztán munkatársa, Balogh Samu* várostervező társaságában belépett az épületbe, ahol hivatali elődje, a vasárnap legyőzött, veresége ellenére kifejezetten kedélyesnek tűnő, az öltönyt egyből bőrjakóra cserélő Tarlós István fogadta. Barátságosan lekezeltek egymással.

photo_camera Fotó: Kovács Tamás/MTI/MTVA

Tarlós ezután ugyanilyen oldott hangulatban körbe is vezette Karácsonyt az új munkahelyén.

Karácsony és elődje, Tarlós István jó hangulatban találkoztak.
photo_camera Fotó: Kovács Tamás/MTI/MTVA

*Pontosítás 12:27: Balogh urat a cikk első verziójában tévedésből Balázsnak neveztem, elnézést kérek.

Update:

Ha valaki esetleg arra gyanakodott volna, hogy Karácsony csak médiabiciklizett, mondjuk a Városháza sarkától, a Hajtás Pajtás bringás futárcég most posztolta ki a képet arról, hogy egyik futárjuk, Csabesz, a Kodály Köröndnél futott össze a munkába tekerő főpolgármesterrel, akivel lőtt egy szelfit is:

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.