Saját fia késelte halálra a Tarzant alakító Ron Ely nejét

külföld
2019 október 17., 08:15
comments 72

Saját fia késelte halálra Valerie Lundeen Ely-t Santa Barbara-i otthonában, írja a rendőrség tájékoztatása alapján a BBC. A 62 éves asszony a hatvanas években a Tarzan tévésorozat főhősét alakító Ron Ely neje volt.

Ron Ely Tarzan szerepében az Egyesült Államokban 1966-68 között forgatott tévésorozatban.
photo_camera Ron Ely Tarzan szerepében az Egyesült Államokban 1966-68 között forgatott tévésorozatban. Fotó: Banner Productions/NBC/Photo12

A rendőrség tájékoztatása szerint miután egy riasztás alapján kiszálltak a Santa Barbara-i házhoz, már holtan találták Valerie Lundeen Elyt. 30 éves fiát, Cameron Elyt, aki a gyanú szerint megkéselte, a házon kívül találták. Mivel fenyegetőnek tűnt, agyonlőtték.

A BBC szerint arról nincs hír, hogy a már 81 éves Ron Ely megsérült-e a támadásban. A rendőrség korábban azt közölte, hogy egy mozgáskorlátozott idős férfit megfigyelésre kórházba szállítottak az ingatlanból. (Via BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.