Hétvégén bizonyíthatja alkalmasságát az időjárás

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Heló, szombat!

Az OMSZ előrejelzése szerint szombat estig az ország nagy részén többnyire gyengén vagy közepesen felhős lesz az ég. 

Éjjel a változó mennyiségű fátyolfelhőzet mellett ködfoltok képződnek, amelyek szombat reggel, délelőtt várhatóan mindenütt feloszlanak. Számottevő csapadék nem várható, legfeljebb a ködös tájakon fordulhat elő jelentéktelen szitálás. Éjszaka mérsékelt lesz a légmozgás, majd holnap többfelé megélénkül az ország északnyugati harmadán nagy területen megerősödik a déli, délnyugati szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 6 és 12 fok között alakul, de a kevésbé felhős, szélvédett vidékeken ennél hidegebb is lehet. 

A legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton 20 és 26 fok között várható.

A kirándulóknak további jó hír, hogy a csapadékmentes októberi nyár az aktuális valószínűségi előrejelzések alapján még legalább egy hétig tart. 


Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 9,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.