Hétvégén bizonyíthatja alkalmasságát az időjárás

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem
Heló, szombat!

Az OMSZ előrejelzése szerint szombat estig az ország nagy részén többnyire gyengén vagy közepesen felhős lesz az ég. 

Éjjel a változó mennyiségű fátyolfelhőzet mellett ködfoltok képződnek, amelyek szombat reggel, délelőtt várhatóan mindenütt feloszlanak. Számottevő csapadék nem várható, legfeljebb a ködös tájakon fordulhat elő jelentéktelen szitálás. Éjszaka mérsékelt lesz a légmozgás, majd holnap többfelé megélénkül az ország északnyugati harmadán nagy területen megerősödik a déli, délnyugati szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 6 és 12 fok között alakul, de a kevésbé felhős, szélvédett vidékeken ennél hidegebb is lehet. 

A legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton 20 és 26 fok között várható.

A kirándulóknak további jó hír, hogy a csapadékmentes októberi nyár az aktuális valószínűségi előrejelzések alapján még legalább egy hétig tart. 


Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.