Kormányzati kommunikáció: Orbánnak és a keresztény szabadságnak már semmi köze Borkaihoz

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Hiába merül fel több kérdés is Borkai Zsolt ügyével kapcsolatban, a Fidesz és a kormányzat már biztosan nem fog rájuk érdemben reagálni. Az Országgyűlés honlapján pénteken megjelent a mindenre jó válasz. 

A Párbeszéd képviselője, Szabó Tímea a miniszterelnöknek címzett két kérdést Borkairól:

  • Mennyire férnek bele a drogos orgiák és a cserébe elosztogatott közpénz a keresztény szabadságba? 
  • Borkai Zsolt Önök szerint megsértette-e a tízparancsolatot?

A szocialista Bangóné Borbély Ildikó az összes minisztertől, még Süli Jánostól is megkérdezte:

  • Mit gondol Borkai Zsolt és a keresztény szabadság kapcsolatáról? 
  • Ön szerint Borkai Zsolt a keresztény szabadság jegyében tette, amit tett?

Több kérdés, még több címzett, és egyetlen válasz. 

"Szeretnénk felhívni a figyelmét arra, hogy a miniszterelnök elmondta a véleményét a témával kapcsolatban. Egészen pontosan úgy fogalmazott: „világossá kell tenni, hogy bizonyos dolgok nálunk nem férnek bele”. Szeretném arra is felhívni a figyelmét, hogy Borkai Zsolt kilépett a Fideszből,"

írta Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.