ATV: Lackner Csaba felfüggesztette MSZP-tagságát

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Pénteken jelentette be Lackner Csaba kispesti önkormányzati képviselő az atv.hu szerint, hogy 

"tekintettel az elmúlt napok során személyemet ért támadásokra, alapos megfontolás és mérlegelést követően arra az elhatározásra jutottam, hogy annak érdekében, hogy a kormánypárti sajtóban rólam megjelent rágalmak, valótlanságok ne terheljék azt a politikai közösséget, amelyhez ezidáig tartoztam, felfüggesztem tagságomat a Magyar Szocialista Pártban."

Az atv.hu beszámolója szerint közösségi oldalán hozta nyilvánosságra döntését. Lacknerről a HírTV hozott nyilvánosságra olyan videót, amiben kábítószerfogyasztásra készül, illetve hangfelvételt, amin többek közt a kerületeket, önkormányzatokat behálózó korrrupcióról ad elő. Utóbbi miatt a rendőrség gazdasági vesztegetés miatt nyomozást rendelt el. 

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.