Mészáros Lőrinc péntek délelőtt 9 milliárdos mélyépítési megbízást nyert

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

A Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Opus Global Nyrt. a tőzsde honlapján közölte az örömhírt pénteken:

a Mészáros és Mészáros Kft., oldalán a Békés Drén Kft.-vel, ügyesen pályázott, és nettó 9,098 milliárd forint értékű mélyépítési megbízást nyert el.

A tájékoztatás szerint a konzorcium a tiszavasvári gyógyszergyár egykori hulladéklerakójának területén a kármentesítési munkálatok első ütemét végzi el. A munka során az Alkaloida Vegyészeti Gyár egykori hulladéklerakójának 26 hektáros területét úgynevezett mélyrésfalas technológiával zárják körbe. A közlemény leszögezi:

  • a konzorcium a Mészáros és Mészáros Kft. vezeti,
  • a beruházás nyolcvan százalékát a Mészáros és Mészáros Kft. végzi. 
Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 4,3 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.