Mészáros Lőrinc péntek délelőtt 9 milliárdos mélyépítési megbízást nyert

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Opus Global Nyrt. a tőzsde honlapján közölte az örömhírt pénteken:

a Mészáros és Mészáros Kft., oldalán a Békés Drén Kft.-vel, ügyesen pályázott, és nettó 9,098 milliárd forint értékű mélyépítési megbízást nyert el.

A tájékoztatás szerint a konzorcium a tiszavasvári gyógyszergyár egykori hulladéklerakójának területén a kármentesítési munkálatok első ütemét végzi el. A munka során az Alkaloida Vegyészeti Gyár egykori hulladéklerakójának 26 hektáros területét úgynevezett mélyrésfalas technológiával zárják körbe. A közlemény leszögezi:

  • a konzorcium a Mészáros és Mészáros Kft. vezeti,
  • a beruházás nyolcvan százalékát a Mészáros és Mészáros Kft. végzi. 

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.